tiistai 15. tammikuuta 2013

Chicken Tikka Masala

Keittiö täyttyy ihanista mausteiden tuoksuista tätä helppoa ja nopeaa
 intialaista kanapataa valmistaessa.
Suosittelen kokeilemaan!


4 annosta:
* 1 sipuli
* 1-2 valkosipulinkynttä
* 4 maustamatonta kanan rintafilettä
* 1 rkl öljyä tai voita
* 500g tomaattimurskaa
* 1 dl vettä
* 40 g tikka masala-mausteseosta
* 1 dl ruokajogurttia (10 %)
* 1,5 dl ruokakermaa


Pilko sipulit pieniksi kuutioiksi.
Leikkaa kananfileet paloiksi, saa olla aika isoja paloja.
Ruskista sipulit ja kananpalat rasvassa.
(Käytä kattilaa mielummin kuin paistinpannua, kastiketta tulee melko paljon.)
Mausta suolalla.
Kaada sekaan tomaattimurska, vesi ja mausteseos.
Anna kiehua n. 10 minuuttia.
Nosta kananpalat kattilasta, soseuta kastike sauvasekottimella.
Lisää jogurtti ja ruokakerma.
Kaada kananpalat takaisin kastikkeeseen ja anna kiehua vielä muutama minuutti.
Tarjoile riisin kanssa.
Hyvää ruokahalua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti