lauantai 12. tammikuuta 2013

CupCakes with SugarPaste


Meillä oli Ninan kanssa mukava puuhastelutuokio 
sokerimassalla leikkiessämme.
Ensin leivoimme perusohjeella muffinssit
 ja päälle laitoimme Leilan ohjeen mukaan valkosuklaakuorrutetta.
(Resepti löytyy kuvien jälkeen)

 Sitten oli tarkoituksena päästää mielikuvitus valloilleen ja tehdä koristeita.
 Ninalta tämä sujui paremmin, 
itse sain aikaiseksi lähes pelkkiä kukkia... 
Tarvitaan vielä aika lailla harjoittelua
 ennenkuin massasta muotoilu sujuu näppärämmin ;)




Ninan CupCake-lautanen

Kirsin CupCake-lautanen


CupCakes perusohje:

* 3 kananmunaa
* 2,5 dl sokeria
* 1 tsk vaniljasokeria
* 100 g voita
* 1 dl maitoa
* 3,5 dl vehnäjauhoja
* 2 tl leivinjauhetta
* ripaus suolaa
* sitruunan kuori ja mehu

Vatkaa munat ja sokerit lähes valkoiseksi vaahdoksi.
Sulata voi ja kaada maito voisulaan.
Sekoita kuivat aineet keskenään. 
Kaada voi-maitoseos muna-sokerivaahtoon, sekoita varoen.
Lisää varovasti sekoittaen jauhot ja 
lopuksi sitruunan mehu ja kuori.

Asettele muffissivuoat pellille, tätyä taikinalla n. 2/3.
Paista 175 °C n. 15 minuuttia.


White Chocolate Frosting:

* Sulata vesihauteessa 200 g valkoista suklaata ja anna jäähtyä hetki
* Sekoita sulatettu suklaa 200 g Philadelpia-juuston kanssa tasaiseksi.
* Kuorruta muffinssit/cupcaket, koristele halutessasi.

Recept by Leila Lindholm; a piece of cake

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti