sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kladdkaka med nutella




Tästä mutakakusta ei valitettavasti ehditty ottamaan valokuvaa... 
Mutta voin kertoa, että se maistui vapunaattona 
oikein herkulliselta tuoreiden mansikoiden ja kermavaahdon kera!
Ja kulkee nyt Kasperin antamalla nimellä:
 "Kirsis världens bästa kladdkaka". 


* 3 kananmunaa
* 3,5 dl sokeria
* 1 tl vaniljasokeria
* 4- 5 rkl kaakaota
* 1 dl Nutellaa
* 2 dl vehnäjauhoja
* 150 g sulatettua voita

1. Uuni 175°c
2. Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka
3. Sulata voi. Anna sen jäähytä hetki ja sekoita joukkoon Nutella.
4. Sekoita munat ja sokeri kulhossa.
 Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne muna-sokeriseokseen.
5.  Lisää lopuksi voisula.
6. Kaada taikina vuokaan, paista n. 25 minuuttia.
Kakun kuuluu olla hieman löysä, se jähmettyy jäähtyessään.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä 
kun se on saanut olla jääkaapissa muutamia tunteja.

Helppoa ja hyvää!!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti