Vietimme eilen perinteisesti Suomen itsenäisyyspäivää
sytyttämällä kaksi kynttilää ja katselemalla
presidentin vastaanottoa, tällä kertaa poikkeuksellisesti Tampere-talolla.
Leivoin pieniä Suomi-leivoksia, kiitos Saara lipuista!!
Leivoksissa on pohjana sokerikakkua/kääretorttua.
Sisällä on itsetehtyä sitruunakreemiä ja mustikkahillolla maustettua kermavaahtoa.
Kuorrutteena käytin valkoista marsipaania ja siniseksi värjättyä marsipaania.
Ihan hyviä niistä tuli, mutta ei niin kauniita kuin olin kuvitellut etukäteen...
Marsipaanikuoret olisivat voineet olla reilumman kokoisia, olisi ollut helpompi leikata pois ylimääräinen. Nyt meni vähän sellaisksi tuhertamiseksi ja sisältö pursuili ulos kuoren alta ;)
Söpöjä palleroitahan niistä tuli ja varmasti maistuvat hyviltä.
VastaaPoista