Kesän jälkeen en ole ostanut valmista müsliä,
En nykyään edes mittaa aineita vaan kaadan uuninpellille
vähän mitä kaapista sattuu löytymään,
kuten kautahiutaleita tai vastaavia, pähkinöitä, manteleita,
auringonkukansiemeniä, kurpitsan- tai seesaminsiemeniä...
Välillä kaadan sekaan erlaisia leseitä.
Reilu ripaus kanelia antaa kivasti makua.
Omatekoiseen müsliin ei kyllästy koska siitä tulee joka kerta erilaista ;)
Hiutaleet ja pähkinät paahdetaan uunissa 175 asteessa
n. 20-30 minuuttia määrästä riippuen.
Sekoitetaan ja käännellään viiden minuutin välein.
Annetaan jäähtyä....
Ja sitten sekaan taas ihan mitä vaaa kaapista löytyy.
Itse lisäsin tällä kertaa kuivattuja mustikoita, karpaloita,
kookosta ja vihreitä rusinoita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti